Historie

Historie Local Signage

Altijd ben ik al bezig geweest met de juiste informatie op de juiste plek, dus toen ik in 2015 Narrowcasting ontdekte, was ik direct zeer enthousiast over de mogelijkheden van dit medium.

De mogelijkheden zijn zo divers, dat het eigenlijk onmogelijk is om te zeggen dat er iets niet mogelijk is! Zeker in het huidige tijdperk, waarin de digitalisering met sprongen vooruit blijft gaan en zijn er mogelijkheden in overvloed. En daarnaast is het eenvoudig te combineren met andere vormen (digitale) media / informatievoorziening.

De focus van Local Signage is ondertussen komen te liggen op het (door)ontwikkelen van software voor gebruiksvoorwerpen, zoals schrijfborden voor darten en digitale klokken. Maar daarnaast blijven wij producten en diensten aanbieden en adviseren, waar wij zelf voor 100% achter staan en hun betrouwbaarheid hebben bewezen in de afgelopen jaren.

Vanzelfsprekend zijn wij ook bereikbaar voor advies en, omdat we door de jaren heen een goed contact hebben opgebouwd met een aantal partners, kunnen we U wellicht op weg helpen om de juiste diensten te vinden.

Benieuwd geworden naar wat wij U kunnen bieden? Neem contact met ons op of kijk voor meer informatie op onze advies pagina.

Welkom in de wereld van de digitale informatievoorziening!

Gerrit Meerkerk, oprichter Local Signage.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)