Volledig verzorgd

Narrowcasting is de mogelijkheid om door middel van audiovisuele displays één of meer specifieke doelgroepen te benaderen, op een specifieke plaats of specifiek moment. Dit wordt gedaan met content die perfect is afgestemd op de ontvanger. Medewerkers krijgen gemiddeld steeds meer reclameprikkels per dag, via verschillende communicatie middelen. Er ontstaat een overload aan informatie. Narrowcasting is het startpunt vanwaar medewerkers uitkomen bij de informatie die specifiek voor hen van belang is.

Als u volledig verzorgd wilt zijn en gelijk wilt kunnen beginnen met narrowcasting, kunnen wij u naast software en hardware ook advertenties aanleveren (indien u die niet zelf aanlevert) en onderhoud van de speellijst. Wij bieden verschillende pakketten aan. De narrowcasting software wordt geïnstalleerd op een computer die de schermen aanstuurt. De narrowcasting hardware bestaat uit de computer en/of schermen en bekabeling. Zowel de software als hardware kunnen intern en extern gebruikt worden.

De advertenties, ook wel content genoemd, bestaan uit foto´s, filmpjes en ander informatieve reclame. U kunt de klanten adverteren, aanbiedingen tonen, sfeer verhogen en zo de verkoop stimuleren. U kunt zelf bepalen wat er op de schermen getoond wordt en wanneer dit gebeurd. Bij Local Signage is er ook de mogelijkheid om te leasen, en dit alles al vanaf een prijs van 50,- euro. Voor de exacte kosten kunt u contact met ons opnemen.

Doordat geavanceerde software en het aanschaffen van apparatuur erg duur kunnen zijn, is narrowcasting vaak alleen binnen het bereik van grote organisaties. Local Signage brengt daar verandering in en maakt narrowcasting mogelijk voor iedereen!  Wij richten ons op kleine tot middelgrote ondernemers en beschikken over professionele schermen en een geavanceerd narrowcastingsysteem. Wij hebben schermen hangen op verschillende ‘hotspots’ in uw regio. Bent u geïnteresseerd in narrowcasting van Local Signage? Neem dan contact met ons op.

Translate »