Narrowcasting

Narrowcasting is de mogelijkheid om door middel van audiovisuele displays één of meer specifieke doelgroepen te benaderen, op een specifieke plaats of specifiek moment. Dit wordt gedaan met content die perfect is afgestemd op de ontvanger. Medewerkers krijgen gemiddeld steeds meer reclameprikkels per dag, via verschillende communicatiemiddelen. Er ontstaat een overload aan informatie. Narrowcasting is het startpunt vanwaar medewerkers uitkomen bij de informatie die specifiek voor hen van belang is.

Voor een succesvol narrowcasting project is naast narrowcasting software ook hardware nodig. Wij leveren alle hardware die u nodig heeft om eenvoudig en snel te beginnen met narrowcasting. De hardware die u nodig heeft kan de computer zijn waarop de software op geïnstalleerd is en de content naar de schermen stuurt. Ook kan het voorkomen dat u juist nog schermen nodig heeft en bekabeling.  Door installering van de hardware en software bent u klaar voor het gebruikt van narrowcasting. De hardware kan intern en extern worden geplaatst. Narrowcasting kan bijvoorbeeld binnen een organisatie of bedrijf gebruikt worden om personeel op de hoogte te brengen van bedrijfsnieuws. Een extern voorbeeld om de narrowcasting hardware te gebruiken is het informeren van een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld uw klanten in een winkel. U kunt de klanten adverteren, aanbiedingen tonen, sfeer verhogen en zo de verkoop stimuleren. U kunt zelf bepalen wat er op de schermen getoond wordt en wanneer dit gebeurd.

Wij richten ons op kleine tot middelgrote ondernemers.

In samenwerking met Narrowcab  en Cabvertising beschikken wij over professionele schermen en een geavanceerd narrowcastingsysteem. Dorpsreclame heeft schermen hangen op verschillende “hotspots” in uw regio. Deze schermen zijn vanaf nu ook toegankelijk voor uw onderneming. Bent u geïnteresseerd in narrowcasting van Dorpsreclame? Neem dan contact met ons op.

Translate »