Mobiel adverteren

Wij van Local Signage streven ernaar de mogelijkheden voor u zo breed mogelijk te houden. Zo bieden wij ook de mogelijkheid tot mobiel adverteren. De producten die wij aanbieden hebben als voordeel dat het mogelijk is om deze direct te verbinden met het internet. Hierdoor is het mogelijk om op plaatsen waar je niet altijd binnen het bereik van Wifi bent, toch een goede internetverbinding te hebben. Ook hebben onze producten een zeer laag energieverbruik, waardoor het geen enkel probleem is om, bijvoorbeeld in auto’s, gebruik te maken van de 12 volt voorziening.

Dit maakt het totale systeem uitermate geschikt voor informatievoorziening in taxi’s, maar denk ook aan vervoer over water en in de lucht. Ook marktkooplieden en foodtrucks hebben veel gemak van de oplossing met betrekking tot de internetverbinding.

De voordelen van mobiel adverteren

Mobiel adverteren is een moderne en vooral efficiënte manier van reclame overbrengen. Eén van de grote voordelen van mobiel adverteren, is dat u zo een veel groter bereik heeft. Vervoer heeft vaak een regionaal bereik waardoor uw advertenties in een groter gebied te zien zijn.

Daarnaast worden de meeste taxi’s van vervoersbedrijven vele uren per dag, 7 dagen per week ingezet. Zo komen uw advertenties vaak voorbij en is de kans groter dat mensen de reclame onthouden.

Tenslotte zijn de schermen waarop uw reclame voorbij komt goed te zien. Als passagier kijk je hierdoor bijna automatisch naar de schermen en lees je de advertenties. Ook hebben de passagiers vaak niet veel te doen onderweg en dus lezen ze de schermen vaak.

Meer informatie over mobiel adverteren

Voor meer informatie over de mogelijkheden van mobiel adverteren, kunt u contact met ons opnemen. Ook voor advies kunt u onze hulp inschakelen. Zo kunnen wij u vertellen welk vervoersbedrijf het best geschikt is voor uw advertenties, dit hangt namelijk af van een aantal zaken zoals bereik en aantal schermen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Translate »