Hardware & Software

Voor een succesvol narrowcasting project is narrowcasting software en hardware nodig. Wij leveren alle hardware die u nodig heeft om eenvoudig en snel te beginnen met narrowcasting. Voor het afspelen van de software heeft u alleen een internetverbinding en een webbrowser nodig. Tablets bijvoorbeeld zijn uitermate geschikt om Narrowcasting op te vertonen, maar ook Smart TV’s zijn hiervoor geschikt.

Als u al beschikt over een Android of Smart TV, dan hoeft u niet eens andere hardware aan te schaffen. Heeft uw scherm een HDMI-aansluiting? Dan bieden wij al een Android player aan voor eenmalig 30,-.

Deze systemen voldoen ruimschoots zo lang u met niet al te zware content werkt. Voor menuborden, digitale posters en krijtborden is dit prima.

Wilt u een niet al te groot scherm, om bijvoorbeeld een product te promoten of een aanbieding bij uw kassa uit te lichten? Dan werken Android tablets erg goed. Het voordeel van een tablet is dat het in principe een computer is, waardoor het een beter geheugen heeft, zodat ook het afspelen van video’s hier goed mee gaat.

Heeft u specifieke wensen wat betreft de afmeting van een scherm of wilt u bepaalde functies, alle formaten schermen zijn, bijvoorbeeld, indien gewenst te verkrijgen met touchscreen. Of wilt u een bepaald soort behuizing of bevestiging?

Neem dan contact met ons op en wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden!

Prijzen Software en Speellijstbeheer

Software en adverteren op 3 locaties:

Smart € 12,50 / maand € 125,- / jaar
Full € 17,50 / maand € 175,- / jaar

Tarieven zijn exclusief opmaak 1e speellijst en instructie van de software, éénmalig € 50,-.

Beheer van speellijst met aangeleverde content (incl. software Full):

Kwartaal € 30,- / maand
Maandelijks € 50,- / maand
Wekelijks € 75,- / maand
Dagelijks € 125,- / maand

Content dient te worden aangeleverd per email.

Content dient te worden aangeleverd in 16:9 in JPG of PNG.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Translate »