Hardware & Software

Voor een succesvol narrowcasting project is narrowcasting software en hardware nodig. Wij leveren alle hardware die u nodig heeft om eenvoudig en snel te beginnen met narrowcasting. Voor het afspelen van de software heeft u alleen een internetverbinding en een webbrowser nodig. Tablets bijvoorbeeld zijn uitermate geschikt om Narrowcasting op te vertonen, maar ook Smart TV’s zijn hiervoor geschikt.

Deze systemen voldoen ruimschoots zo lang u met niet al te zware content werkt. Voor menuborden, digitale posters en krijtborden is dit prima.

Wilt u een niet al te groot scherm, om bijvoorbeeld een product te promoten of een aanbieding bij uw kassa uit te lichten? Dan werken Android tablets erg goed. Het voordeel van een tablet is dat het in principe een computer is, waardoor het een beter geheugen heeft, zodat ook het afspelen van video’s hier goed mee gaat.

Heeft u specifieke wensen wat betreft de afmeting van een scherm of wilt u bepaalde functies, alle formaten schermen zijn, bijvoorbeeld, indien gewenst te verkrijgen met touchscreen. Of wilt u een bepaald soort behuizing of bevestiging?

Neem dan contact met ons op en wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden!

Prijzen Software en Speellijstbeheer

Wij bieden 2 mogelijkheden voor software:

Smart € 15,- / maand € 150,- / jaar
Full € 20,- / maand € 200,- / jaar

Met deze software zijn we Reseller van Bizplay, voor meer informatie verwijzen we u graag naar hun website www.bizplay.com.

Bij deze software bieden we u een advertentie op 1 van onze commerciële locaties of de mogelijkheid om een goed doel (CBF erkend) te steunen bij een vereniging (hierbij steunen we de vereniging en het goede doel met € 25,-).

Verder bieden wij u de mogelijkheid om het beheer van de software bij ons te laten doen, hiervoor hebben wij de volgende pakketten:

Seizoen 4x wijzigen / jaar € 40,- / maand € 400,- / jaar
Maand 12x wijzigen / jaar € 60,- / maand € 600,- / jaar
Maand+ 16x wijzigen / jaar € 75,- / maand € 750,- / jaar
25 25x wijzigen / jaar € 100,- / maand € 1.000,- / jaar
Vereniging 25x wijzigen / jaar € 125,- / maand € 1.250,- / jaar

De pakketten met het beheer van de speellijst zijn inclusief een software licentie (Full), mediaplayer (Android) en adverteren op 3 commerciële locaties. Voor het opmaken van de 1e speellijst rekenen wij éénmalig € 100,- (5 templates). Bij het pakket vereniging bieden we daar een advertentie en sponsoren de betreffende vereniging met € 250,-.

Voor de hardware zijn zoveel mogelijkheden dat het onmogelijk is om deze allemaal te benoemen. Voor bedragen vanaf € 500,- bieden wij de mogelijkheid om deze te betalen in 24 (maand) termijnen van 5% de verkoopprijs.

Indicatie prijzen hardware:

  • Mediaplayer (Android) € 50,- tot € 100,-.
  • Smart TV (32 inch) vanaf € 150,- / € 200,-.
  • Professioneel Public Display (32 inch) vanaf € 500,-.

Genoemde bedragen betreft alleen de apparatuur, dit is dus zonder montage.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Translate »