Hardware + software

Narrowcasting is de mogelijkheid om door middel van audiovisuele displays één of meer specifieke doelgroepen te benaderen, op een specifieke plaats of specifiek moment. Dit wordt gedaan met content die perfect is afgestemd op de ontvanger. Medewerkers krijgen gemiddeld steeds meer reclameprikkels per dag, via verschillende communicatie middelen. Er ontstaat een overload aan informatie. Narrowcasting is het startpunt vanwaar medewerkers uitkomen bij de informatie die specifiek voor hen van belang is.

Voor een succesvol narrowcasting project is narrowcasting software en hardware nodig. Wij leveren alle hardware die u nodig heeft om eenvoudig en snel te beginnen met narrowcasting. Voor het afspelen van de software heeft u alleen een internetverbinding en een webbrowser nodig. Tablets bijvoorbeeld zijn uitermate geschikt om Narrowcasting op te vertonen, maar ook Smart TV’s zijn hiervoor geschikt. Ook als u al een scherm heeft wat u wilt gebruiken, dan zijn er goedkopere mogelijkheden om deze geschikt te maken voor Narrowcasting. Een (mini) PC of computerstick maken elk scherm met een HDMI aansluiting hierdoor geschikt. Wij kunnen alle benodigde producten leveren.

Na installering van de hardware en software bent u klaar voor het gebruik van narrowcasting. De hardware kan intern en extern worden geplaatst. Narrowcasting kan bijvoorbeeld binnen een organisatie of bedrijf gebruikt worden om personeel op de hoogte te brengen van bedrijfsnieuws. Een extern voorbeeld om de narrowcasting hardware te gebruiken is het informeren van een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld uw klanten in een winkel. U kunt de klanten adverteren, aanbiedingen tonen, sfeer verhogen en zo de verkoop stimuleren. U kunt zelf bepalen wat er op de schermen getoond wordt en wanneer dit gebeurd.

Local Signage richt zich op de kleine tot middelgrote ondernemers. Wij hebben schermen hangen op verschillende “hotspots” in uw regio. Deze schermen zijn vanaf nu ook toegankelijk voor uw onderneming. Wij bieden een volledig startklaar pakket aan voor 295,- euro, inclusief een 10 inch scherm en 1 jaar software en instructie. Bij interesse of voor meer informatie over bijvoorbeeld onze mogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Translate »