Dorpsreclame

Wij zijn Dorpsreclame, een reclamebureau gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Als u graag op een moderne en effectieve manier reclame wilt maken voor uw bedrijf of organisatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op de kleine tot middelgrote ondernemer en hebben schermen hangen op verschillende ‘hotspots’ in uw regio.

Moderne reclame voor elk bedrijf

Wij beschikken over professionele schermen en een geavanceerd narrowcastingsysteem.  Narrowcasting biedt de mogelijkheid om door middel van audiovisuele displays één of meerdere doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten te benaderen. Zo kunt u de mensen in uw regio doelgericht benaderen met content op maat.

Wij van Dorpsreclame streven ernaar deze innovatieve manier van reclame mogelijk te maken voor iedereen. De prijzen van Narrowcasting kunnen soms namelijk hoog oplopen dankzij geavanceerde software. Ook moeten de schermen vaak nog worden aangeschaft. Omdat wij niet willen dat deze reclamevorm alleen mogelijk is voor grote ondernemers, bieden wij goede kwaliteit voor een lagere prijs.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden of als u nog vragen heeft, bijvoorbeeld over locaties en tarieven, kunt u dit vinden op de website of contact opnemen met onze medewerkers. Zij kunnen u meer vertellen en zo nodig advies op maat geven.

Translate »