Concepten Horeca

Op een aantal producten binnen de Horeca, zouden wij graag advertenties willen vertonen, dit zijn:

  • Prijslijsten (vanaf 24 inch);
  • Digitale Posters (17-24 inch), en;
  • Digitale Klokken (17 en 19 inch).

Bij een prijslijst gebruiken wij de onderste 25% van een verticaal geplaatst scherm (het bovenste gedeelte is permanent beschikbaar voor de locatie) van het scherm voor het tonen van advertenties.

Bij de digitale posters en klokken tonen wij 25% van de tijdsduur advertenties.

Bij (commerciële) locaties waar wij advertenties mogen vertonen. Bieden wij het beheer van de prijslijsten en speellijsten gratis aan in ruil voor 25% van de ruimte op de prijslijst of speellijst voor advertenties.

Wanneer de locatie voor ons de hardware beschikbaar stelt, deelt deze mee in de advertentie opbrengsten (10%).

Extra mogelijkheden Horeca

Tevens bieden wij mogelijkheden om ook andere producten te personaliseren of te gebruiken als reclame object. Denk hierbij aan Barrels (olievaten) die zijn aangepast naar een plantenbak, kruk of vuilnisbak. Maar wij kunnen bijvoorbeeld ook energiezuinige (infrarood) warmte panelen leveren die te voorzien zijn van persoonlijke branding.

Voor meer informatie over deze producten verwijzen wij u graag naar de website van Happiness Printing (www.happinessprinting.com).=

Heeft u vragen of andere wensen, neem gerust contact met ons op en wij nemen graag vrijblijvend de mogelijkheden met u door.

Translate »