Alleen software

Narrowcasting is de mogelijkheid om door middel van audiovisuele displays één of meer specifieke doelgroepen te benaderen, op een specifieke plaats of specifiek moment. Dit wordt gedaan met content die perfect is afgestemd op de ontvanger. Medewerkers krijgen gemiddeld steeds meer reclameprikkels per dag, via verschillende communicatie middelen. Er ontstaat een overload aan informatie. Narrowcasting is het startpunt vanwaar medewerkers uitkomen bij de informatie die specifiek voor hen van belang is. Voor het afspelen van de software heeft u alleen een internetverbinding en webbrowser nodig. Apparaten zoals tablets of smart TV’s zijn geschikt om Narrowcasting te tonen. Ook kunnen wij bepaalde andere apparaten geschikt maken.

Voor een succesvol narrowcasting project heeft u narrowcasting software nodig. De software wordt geïnstalleerd op een computer die er voor zorgt dat uw narrowcasting content afgespeeld wordt op een scherm. De software kan intern en extern worden gebruikt. Narrowcasting kan bijvoorbeeld binnen een organisatie of bedrijf gebruikt worden om personeel op de hoogte te brengen van bedrijfsnieuws. Een extern voorbeeld om de narrowcasting software te gebruiken is het informeren van een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld uw klanten. U kunt de klanten adverteren, aanbiedingen tonen, sfeer verhogen en zo de verkoop stimuleren. U kunt zelf bepalen wat er op de schermen getoond wordt en wanneer dit gebeurd. Verder is de software altijd betrouwbaar en beveiligd.

Doordat de software geavanceerd is, is deze vorm van reclame vaak duur vanwege een hoge abonnementsprijs. Daarnaast moeten de schermen vaak ook nog aangeschaft worden. Om deze reden is narrowcasting vaak alleen binnen het bereik van de grotere ondernemers. Local Signage brengt daar verandering in en maakt narrowcasting mogelijk voor iedereen! Zo vind u bij ons software vanaf slechts €12,50 per maand! Bent uw geïnteresseerd in de narrowcasting software geleverd door Dorpsreclame? Neem dan contact met ons op.

Translate »